Dating in Rotterdam

Ben je net in Rotterdam komen wonen, of woon je al enkele jaren in de stad en wil je daten met singles die ook in jouw stad wonen? Rotterdam is met 600 000 inwoners de op één na grootste stad van Nederland. Maar hoe kom je die personen tegen als je geen tijd hebt om uit te gaan of net nieuw bent in de stad?

Door je in te schrijven, heb je toegang tot de profielen van andere leden in Rotterdam. Je kunt communiceren met leden van jouw keuze, waarvan de omschrijving en de foto van het profiel je aanspreken. Bekijk onderstaande oproepen of plaats gratis zelf een oproep.

11 antwoorden op “Dating in Rotterdam”

  1. Ik zoek iemand die zichzelf is en oprecht. Ik vind het aantrekkelijk als iemand een eigen mening heeft zodat je het gesprek aan kan gaan. Maar ook; speelsheid/beetje ondeugend én humor! Ik vind het fijn als iemand niet bang is voor emoties en met gevoel durft om te gaan.

  2. Soms is het spijkerbroek en gympen of bergschoenen om op pad te gaan. En dan is het weer een mooie jurk om mee naar een goed feest te gaan. 🙂 Ik ga altijd verzorgd en representatief naar mijn werk. Ik hou van mooie kleding en sieraden en ben allergisch voor de meeste make-up dus meer dan mascara en lippenstift is het niet.:)

  3. Ik zoek verbinding, eerlijkheid en openheid, gelijkwaardigheid en diepgang. Dit geeft (naar mijn idee) ruimte voor vrijheid en dat vind ik ook erg belangrijk. Daarnaast de ander iets gunnen en ook tijd voor elkaar maken, er voor elkaar zijn én lachen & lol hebben

  4. Als enige single in een vriendengroepje, voel ik me soms toch wel eens eenzaam. Maar ik denk dat ik de seks nog veel meer mis dan het hebben van een relatie. Omdat ik niet zo maar iemand wil oppikken in de kroeg, plaats ik hier een oproepje. Ben dus op zoek naar een vriend met voordelen. Gewoon afspreken wanneer we er allebei zin in hebben en hoe het uitkomt met onze agenda’s. Voor de rest hebben we wel elk ons eigen leven.

Geef een reactie