Dating in Rotterdam

Ben je net in Rotterdam komen wonen, of woon je al enkele jaren in de stad en wil je daten met singles die ook in jouw stad wonen? Rotterdam is met 600 000 inwoners de op één na grootste stad van Nederland. Maar hoe kom je die personen tegen als je geen tijd hebt om uit te gaan of net nieuw bent in de stad?

Door je in te schrijven, heb je toegang tot de profielen van andere leden in Rotterdam. Je kunt communiceren met leden van jouw keuze, waarvan de omschrijving en de foto van het profiel je aanspreken. Bekijk onderstaande oproepen of plaats gratis zelf een oproep.

11 antwoorden op “Dating in Rotterdam”

  1. Empathisch,wijs,humorvol,romantisch,levenslustig,een tikkeltje ondeugend,passioneel.

    Hou van mensen maar ook van stilte.

    Alhoewel de stilte vaak het allermooiste geluid is dat er bestaat!
    Samen dingen ondernemen, maakt het leven een stuk vrolijker.

  2. In onze relatie zoek ik naar intimiteit en nabij zijn, naar verbondenheid, maar zeker ook vrijheid en tijd voor mezelf. Samen dingen ondernemen, samen rust vinden, samen in balans. We vieren het mooie in elkaar en creëren met ons twee een plek waar we ons betere zelf zijn. In het mooie zachte licht van de liefde en sex

  3. Ik ben op zoek maar een FWB om mee en van te genieten. Iemand om lief, intimiteit, sex en vriendschap te delen zonder elkaar te claimen. Samen zijn maar elkaar ook de ruimte en vrijheid geven om jezelf te zijn.

Geef een reactie